TV + videoprojektor + Blu Ray spelare

Kanske någon har stött på problemet att inte hdmi ingångarna räcker på sin TV apparat? Kunde väl tänka mig det, själv fick jag problemet när jag köpte en Blu Ray spelare, och funderade ett tag på hur jag skulle lösa det hela. Under en period flyttade jag emellan projektor och Blu Ray.

TVDet hade ju varit enkelt att plocka bort min gamla DVD spelare, men jag ville gärna ha den kvar då jag inte riktigt säkert vet om mina gamla DVD filmer funkar riktigt bra på den nya. Har läst lite på nätet och en del säger att det blir bättre kvalité på DVD spelaren. Nå väl, jag får testa!

Okay, tillbaks till mitt problem med hdmi ingångarna, jag hittade en bra hdmi switch på Internet, och det är något jag kan rekommendera till alla. Om du är i behov av fler hdmi ingångar till din TV eller hemmabio system så införskaffa en switch av något slag, antingen en enkel manuell switch eller en något dyrare HDMI-switch som är fjärrstyrd.