Teknik, en fiende eller vän?

televisionAtt kunna behärska ny teknik är inte alla förunnat, vissa är väldigt skeptisk till det nya. Vissa har svårt för att lära sig ny teknik och vissa tycker det är fantastiskt roligt med ny teknik. Oavsett om du är vän eller fiende så kommer det oundvikligen att drabba dig för eller senare. Ta till exempel din gamla TV som har fungerat länge och den plötsligt går sönder, du måste köpa en ny, och det enda som finns idag i butikerna är dom platta modellerna med den absolut senaste tekniken. Då blir du tvungen att ta till dig den nya tekniken och efter ett par veckor på sin höjd har du lärt dig funktioner och du behärskar den nya tekniken som du ansåg vara omöjlig att lära dig.

Teknikutvecklingen

Utvecklingen har gått fort framåt när det gäller ny teknik, prylarna blir mindre och mindre och man hittar på system som gör att du kan gömma kablar och annat som man inte vill ha synligt i ditt vardagsrum. Man kan fixa kabelrännor och lister som snyggt håller kablarna på plats i stället för att låta de ligga framme synliga och bli lätt förstörda av ett dammsugsmunstycke som måste nötas mot dom varje gång den tas fram och det ska städas i lägenheten. Det absolut bästa är om man kunde ha ett kabelfritt samhälle, så man slapp detta elände, men dit är det nog några årtionden. Än så länge får man acceptera att man får gömma bort kablar på bästa möjliga sätt. Och det är inte säker du får samma bra ljudkvalité om du kör trådlöst, kopparkabel är dock än det bästa att leda ljud och annat.

Så, oavsett om du har tekniken som fiende eller vän, hoppas du kommer att få glädje av denna sida där vi kommer att presentera ställen på Internet där du kan köpa teknik och lära dig smarta sätt och lösningar för att få ditt hem snyggare och mer välljudande och att du kommer  att komma överens med tekniken!