Mobilen – numera inte bara en telefon

Vem hade för sisådär 20 år sedan kunnat ana att en mobiltelefon skulle se ut som den gör idag med alla dessa avancerade funktioner. Idag går det som bekant inte bara att ringa med sin mobiltelefon det går att göra så väldigt mycket mer, vilket vi tänkte kika lite närmare på här nedan.

Ta bilder

Mobilen har inte bara revolutionerat kommunikationen mellan människor, den har även revolutionerat fotandet. I och med att nästan alla idag går runt och bär på en kamera tas det så ofantligt mycket mer bilder än vad det gjordes förr.

Spela med mobilen

Något som man kunnat göra ganska länge med sin mobil, men där möjligheterna på senare år blivit så väldigt många fler, är att spela. Idag går det att spela actionspel, schack, sportspel, ja det går till och med att spela på casinosajter direkt i mobilen.

Surfa på nätet

Tack vare smartphonens intåg för några år sedan behöver man numera ingen dator för att surfa på nätet, det räcker med en mobil, vilket inte bara är väldigt roligt utan också praktiskt ifall man behöver ta reda på någonting när man inte har tillgång till en dator.