Lyssna på musik från din smarta telefon

Numera är det inte så vanligt att spela musik från cd-skivor. Det beror på att allt fler väljer att i stället lyssna på musik från mobiltelefoner.

Det blir mer ekonomiskt för dig att prenumerera på en musiktjänst och skapa dina egna spellistor. För en summa som är mindre än vad en cd-skiva kostar kan du ha hur många spellistor du vill. Du kan lyssna på hur mycket musik du vill, när du vill, utan att du behöver betala mer. Allt du behöver är ett abonnemang på en musiktjänst samt en smart telefon.

Så får du en smart telefon i gott skick

För att kunna lyssna på musik i din smartphone behöver du först och främst köpa en bra telefon. Via bluetooth kan du koppla den till en högtalare, men du kan naturligtvis också lyssna direkt i telefonen. Om glaset på telefonen går sönder kan du visserligen fortfarande lyssna på musiken, men det kan vara svårt att byta låtar. Då bör du ta en titt online för att se vart telefonen kan lagas. Numera är det enkelt att få telefonen lagad, och det brukar sällan ta lång tid. Det finns med andra ord ingen anledning att köpa en ny telefon på grund av att skärmen spricker.