Bra tillbehör till dina digitala enheter

I takt med att våra digitala enheter blir mer och mer avancerade, blir de tyvärr också hela tiden känsligare mot stötar, repor och fukt. För att kunna skydda dem väl behöver du ibland leta genom ett stort utbud online innan du hittar det du söker. Tyvärr ofta i många olika webbutiker, så försök hitta en som har allt eller i alla fall det mesta av det du behöver på samma ställe.

Nu för tiden finns det vattentäta telefonskal

Det är så klart långt ifrån alla som dyker och behöver ta bilder med telefonen. Trots det finns det helt vattentäta skal. De kan vara bra när det regnar eller när du passar barnen som badar i poolen och liknande. Men du som dyker och vill dela häftiga bilder direkt på sociala media kan så klart göra det också. Tänk bara på att täckningen inte är den bästa under vatten.

Skärmskydd är ett måste

Förutom hållare och stötskydd behöver du skydda den känsliga skärmen. Framförallt skärmarna på mobiltelefoner blir utsatta för mycket slitage. För att bilden ska kunna fortsätta vara klar och repfri behöver du nästan alltid köpa ett extra glas. Då bör du välja ett så hårt som möjligt, eftersom det skyddar bättre.