Bra saker

Vilka bra saker bör du ha? Vad ska du köpa för att göra livet enklare och roligare? Dagens samhälle erbjuder en massa fina gadgets – prylar som du inte får missa. Du överlever förvisso utan dem, men de är så bra att ha.

SmartTV

TV:n idag ska vara smart. När du köper en TV, se till att köpa en ny modell som går att koppla upp mot nätet. I så fall kan du även använda din TV som bildskärm till dator. Det gör att du kan surfa direkt från soffan och spela spel på TV:n. Din upplevelse blir mycket starkare och bildkvalitén mycket bättre.

Mobilen för tidsfördriv

Idag äger i princip alla en eller flera mobiltelefoner. De används inte bara för samtal, vilket har varit deras initiala funktion. Nu använder vi våra telefoner främst för tidsfördriv – sociala nätverk, spel och chatt.

Bra dator för kvalitén

En bra dator är en sak som är riktigt bra att ha. Med en bra dator surfar du riktigt snabbt, kan ladda ner och se filmer utan några som helst problem samt spela spel som kräver mycket datorprestanda. Bärbara datorer och surfplattor är också bra, men vill du satsa pengar på något som ger dig kvalitet för pengarna, är det en stationär dator du bör investera i.

Surfplatta för att ha kul överallt

Mobiltelefoner har en liten skärm. Bärbara datorer är för stora att ha med överallt. En perfekt lösning för att alltid ha underhållning nära till hands är en surfplatta. En surfplatta kombinerar de bästa mobil-, dator- och TV-funktionerna. Med en platta i handväskan behöver du aldrig oroa dig för att ha tråkigt. Fyra av tio personer tar enligt en artikel i DN med sig surfplattan in på toan!