Lyssna på musik från mobilen

Idag så har tekniken tagit gigantiska kliv fram och det är förmodligen några som fortfarande lyssna på musik från en anläggning i hemmet. Men många väljer att lyssna på musik från mobilen. Så klart så är det upp till var och en hur man väljer att lyssna på musik.

Då det finns smidiga lösningar där du kan parkoppla din telefon via blåtand så kan du få riktigt bra ljud ur portabla högtalare och du kan njuta av musik på ett smidigt sätt. Om du är ute efter högtalare så ska du ta en titt hos företaget Netzilla som säljer både hemelektronik och mycket annat på sin sajt. Kolla runt och se om det är något annat som kan intressera dig.

Det vi hittade hos Netzilla var en röststyrd högtalare som är uppladdningsbar. Du laddar din högtalare med den kabel som följer med och du kan lyssna på din favoritmusik men också svara i telefon. Du kan styra din högtalare både med Siri som är Apples tjänst och Google Assistant. Säg vilken musik du vill lyssna på och assistenten hjälper till och letar upp rätt musik.

Musiken i din telefon kan du antingen välja att använda dig av någon tjänst som ger dig musik, Spotify, YouTube Music, Tidal och Apple Music är bara några som av de som erbjuder musik online idag. Du kan också välja att köpa låtar eller hela album via iTunes som läggs till i din telefon. Det kan vara ett mycket bra alternativ om du inte prenumererar på någon musiktjänst.